Cantilevered Plak Residence by Propeller Z

Austrian studio Propeller Z have designed the Plak residence, located in Vienna, Austria. This 5 storey contemporary home features strong geometric forms in both in its exterior and primarily white and dark wood interior. The whole structure is cantilevered on the side of a steep hill, as if it’s ready to leap to the city. Completed in 2011.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s