Lindhurst Residence by Wernerfield Architects

Wernerfield Architects have designed the Lindhurst Residence in Dallas, Texas.
Project description
The 4,800 square foot single story residence is located on a 1 acre site in the Preston Hollow area of Dallas. The c-shape courtyard plan is oriented to offer views of a large pond from all areas of the home. The internal courtyard space provides a generous outdoor living and pool area with privacy from the street.

Architecture: Wernerfield Architects

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s